Ce este ChatGPT? GPS1.RO Monitorizare GPS Auto o companie care ofera servicii de monitorizare gps auto are amabilitatea de a va scrie in randurile de mai jos un articol despre ChatGPT cat si despre AI chat in general. ChatGPT (sau Conversation Gated Pre-Trained Transformer) este un bot de chat care folosește Inteligență Artificială (AI) și este dezvoltat de catre OpenAI. Este primul chatbot din lume care a atins performanțe asemanatoare omului în conversațiile purtate cu utilizatorii. Chatbot-ul ChatGPT pare capabil să înțeleagă limbajul natural și să aibă o conversație intersanta cu oamenii. Chatbot-ul ChatGPT a fost programat folosind o arhitectură de învățare cunoscută sub numele de transformator, care îi permite să proceseze limbajul natural într-un mod eficient. Acest lucru face posibil ca chatbot-ul să răspundă la întrebări cu precizie, fără a se baza pe răspunsuri preprogramate. De asemenea, transformatorul permite chatbot-ului să învețe rapid și să se adapteze la conversații și situații noi. Chatbot-ul ChatGPT are acess la un set masiv de date de peste 200 de milioane de conversații umane reale , inspirandu-se din aceste conversatii el poate da raspunsuri care le-ar da persoane umane reale. Procesul de instruire pentru acest set de date a durat mai mult de 3 luni și a folosit peste 11 miliarde de parametri. Acest lucru îl face unul dintre cele mai complexe sisteme AI dezvoltate vreodată. Chatbot-ul ChatGPT foloseste o tehnologie AI revoluționară care ne permite să avem conversații realiste cu un soft complex care ruleaza pe un hardware. ChatGPT pare capabil să ne înțeleagă intențiile și să răspundă în mod corespunzător, din acest motiv este coniderat la momentul scrierii acestui text unul dintre cele mai avansate sisteme AI disponibile în prezent pentru publicul larg.
Cine se află în spatele OpenAI? OpenAI este conform propriilor declaratii a celor de la OpenAI un laborator non-profit pentru cercetare în domeniul inteligenței artificiale, fondat în decembrie 2015, cu misiunea de a se asigura că inteligența generală artificială (AGI) are un impact pozitiv asupra umanității. Fondată de Elon Musk și Sam Altman, OpenAI este susținută de un grup de investitori, inclusiv Peter Thiel, Amazon Web Services, Y Combinator și alții. OpenAI este condus de CEO-ul Sam Altman și de un consiliu de administrație, inclusiv Elon Musk, Greg Brockman, Reid Hoffman, Shivon Zilis, Adam D’Angelo și Holden Karnofsky. Personalul tehnic al companiei este compus din cercetători și ingineri AI de talie mondială dintr-o gamă largă de domenii de activitate, toate cu scopul de a dezvolta tehnologii avansate de IA. Cercetarea OpenAI se concentrează pe trei domenii principale: învățarea profundă, învățarea prin consolidare și învățarea nesupravegheată. Odată cu dezvoltarea de noi algoritmi și arhitecturi, cum ar fi GPT-2 și GPT-3, OpenAI a devenit lider în cercetarea AI. OpenAI a dezvoltat și ChatGPT, cel mai inteligent chatbot din lume in 2022, care pare ca converseaza cu oamenii folosind limbajul natural. Obiectivele OpenAI sunt ambițioase, dar practice: doresc să dezvolte tehnologii AI sigure pentru OpenAI și benefice tot pentru OpenAI, asigurându-se, în același timp, că acestea sunt disponibile pentru toată lumea, astfel incat OpenAI sa poata colecta informatii cat mai amanuntite si pretioase despre utilizatori, aceste informatii stocate si prelucrate corespunzator vor face din OpenAI cea mai puternica companie din lume aducand profituri uriase si putere actionarilor privati de la OpenAI. Cercetarea OpenAI este pusă la dispoziția publicului prin software-ul open source, tutoriale, publicații și discuții pentru a nu creea panica intre utilizatori provenita din teama de necunoscut si in plus unii dintre ei aduc contributii valoroase la acest proiect si gratuite pentru OpenAI. Fiind unul dintre cele mai importante laboratoare de cercetare AI din lume, OpenAI continuă să modeleze o parte din viitorul inteligenței artificiale.
Cum a fost dezvoltat ChatGPT? Dezvoltarea ChatGPT a început în 2017, când OpenAI, un laborator de cercetare susținut de Elon Musk, a decis să creeze un chatbot care să poată interacționa cu oamenii folosind limbajul natural. Echipa din spatele proiectului a dorit să dezvolte un chatbot care să fie suficient de inteligent pentru a învăța din conversațiile sale și să poată răspunde oamenilor fără nicio programare. Pentru a face acest lucru, echipa OpenAI s-a bazat pe două concepte cheie: „generalizat” și „învățare prin transfer”. AI generalizat permite chatbot-ului să înțeleagă limbajul natural analizând milioane de conversații la care a fost expus, precum și propriile conversații cu oamenii. Învățarea prin transfer permite chatbot-ului să transfere cunoștințele din conversațiile anterioare și să le aplice conversațiilor noi. Echipa a folosit o combinație de metode de învățare automată supravegheată și nesupravegheată pentru a antrena ChatGPT și a-și dezvolta capacitățile. Ei au folosit învățarea supravegheată pentru a-l învăța cum să răspundă corect într-o situație dată, în timp ce învățarea nesupravegheată a ajutat chatbot-ul să învețe din propriile interacțiuni cu oamenii. ChatGPT este alimentat de o rețea neuronală profundă, care îl ajută să proceseze limbajul natural și să genereze răspunsuri. Acest lucru îi permite să înțeleagă subiecte complexe și să genereze răspunsuri mai precise și mai asemănătoare oamenilor. Cu timpul, ChatGPT a devenit din ce în ce mai inteligent și mai precis, datorită capacității sale de a învăța din experiențele sale. Acum este capabil să înțeleagă subiecte nuanțate și să genereze răspunsuri sofisticate. De asemenea, a devenit mai personalizat, putându-se adapta diferiților utilizatori și preferințelor acestora.
Alte pareri despre ChatGPT ChatGPT (Conversational Generalized Transformer Pretraining) este considerat de utilizatorii obisnuiti a fi cel mai avansat sistem de procesare a limbajului natural din lume și este cea mai recentă piatră de hotar în dezvoltarea tehnologiei AI conversaționale. ChatGPT a fost creat ca răspuns la creșterea recentă a cererii de sisteme de procesare a limbajului natural care pot înțelege și răspunde la conversațiile umane cu o mai mare acuratețe decât bot-ii clasici de ajutor de pa site-urile cu sectiune FAQ . Este alimentat de un model bazat pe Transformer, ceea ce înseamnă că folosește algoritmi avansați de învățare profundă care se transforma si se rescriu singuri dim mers pentru a înțelege limbajul uman. Acest lucru îi permite să înțeleagă mai bine modul în care oamenii gândesc și vorbesc, permițându-i să producă răspunsuri mai precise. ChatGPT este important din mai multe motive. În primul rând, oferă o platformă eficientă pentru dezvoltatori pentru a crea și a implementa aplicații chatbot, cum ar fi chatbot-uri de serviciu pentru clienți sau asistenți virtuali. În al doilea rând, servește ca instrument de instruire pentru modelele NLP și permite dezvoltatorilor să-și testeze modelele rapid și eficient. În cele din urmă, utilizarea modelului bazat pe Transformer îi permite să proceseze cu precizie intrările în limbaj natural, făcându-l mai fiabil decât alte tehnologii chatbot. ChatGPT reprezintă un salt înainte major în dezvoltarea tehnologiei AI conversaționale, iar importanța sa nu trebuie trecută cu vederea. Acesta va permite obtinerea de profituri uriase si putere asupra utilizatorilor de ChatGPT de catre actionarii privati de la OpenAI iar pentru firmele care vor folosi CHAT acestea vor putea oferi servicii pentru clienți și asistență virtuală, reducand astfel costurile cu personalul angajat deoarece Chat-ul va lucra fara bani non stop 20/24 .
De ce CHATBOT? Chatbot-ul, un nou mod de a servi clienții
În ultimii ani, chatboții s-au perfecționat și și-au făcut loc în sarcinile de zi cu zi legate de serviciul pentru clienți. Ei pun întrebări, răspund și conversează pentru a rezolva problemele clientilor, dar sunt chiar atât de eficiente cum par? Din experienta recenta par ca oferă multe avantaje pentru companiile care apeleaza la chatboot ca servicii clienti , deși mai sunt câteva probleme de rezolvat.
Chatbot-urile sunt programate pentru a interpreta motivul din spatele conversației și pentru a răspunde la întrebări. UTILIZĂRI ȘI APLICAȚII ALE CHATBOT-urilor Un chatbot este o aplicație software bazată pe Inteligența Artificială care poate avea o conversație în timp real prin text sau voce. În primul rând, există chatbot-urile de servicii pentru clienți bazate pe text, care se găsesc pe site-uri bancare, asigurări, călătorii, catering etc. Apoi avem faimoșii asistenți virtuali bazați pe voce — Siri, Irene, Cortana și Alexa — proiectați să încerce să ne ușureze viața, răspunzând la întrebările noastre si in acelasi timp sa furnizeze informatii importante despre utilizatori catre compania care pune la dispozitii bot-ul , timbrul vocal, modul general in care vorbesti, cum vorbesti cand esti nervos, binedispus,fericit, cand plangi, cand razi, cand esti obosit, cand esti sanatos, cand esti bolnav si asa mai departe .
Chatbot-ii nu sunt magie, sunt știință. Chatboții sunt programați să interpreteze contextul conversației și să răspundă la întrebări folosind instrumente de inteligență artificială, cum ar fi Procesarea limbajului natural (NLP), care le permite să ne înțeleagă, sau învățarea automată, cu care pot învăța automat din fiecare interacțiune.
TIPURI DE CHATBOT În funcție de utilizarea pe care o fac acelei inteligențe artificiale, chatboții pot fi unul din trei tipuri:
Conversație liniară Acestea se bazează pe o arhitectură cu arbore de decizie și nu sunt foarte inteligente. Fluxul lor de răspunsuri este determinat de un lanț liniar de etape, astfel încât dau răspunsuri automate, mai degrabă decât să stabilească o conversație fluidă.
Conversație neliniară Datorită Machine Learning și NLP, aceștia pot interpreta intențiile utilizatorului și contextul conversației pentru a răspunde cu acuratețe. Dacă un utilizator face o solicitare, botul o va înțelege și va returna câteva opțiuni adaptate cerințelor sale.
Conversație hibridă O combinație a celor de mai sus care permite o conversație fluidă și personalizată cu utilizatorii. Dacă chatbot-ul nu știe cum să răspundă la o întrebare, anunță imediat un agent uman să adauge răspunsul în baza sa de date.
Deși par o invenție recentă, chatboții au fost si în anii 1960. Eliza a fost prima. Acesta a fost un program software rudimentar creat în laboratorul de Inteligență Artificială (AI) de la MIT. Ar putea simula o conversație folosind o metodologie de comparare a modelelor. Un lucru cert este că chatul a fost mai mult un monolog decât o conversație.
În ciuda funcționalității sale limitate, Eliza a dat startul pentru o cursă amețitoare care a dus la chatboții de astăzi, care sunt mult mai inteligenți și mai sofisticați. Acest salt calitativ a fost atât de mare încât multe companii adoptă chatbot-urile ca o modalitate nouă, rapidă, eficientă și profitabilă de a oferi servicii de asistenta a clienților.
Potrivit datelor publicate de o firma de consultanță 38% dintre companiile din întreaga lume plănuiesc să folosească roboții conversaționali ca parte a serviciului lor de asistență pentru clienți. Mai mult, utilizarea lor va fi larg răspândită în mai puțin de cinci ani, nu numai în acest domeniu, ci și ca agenti de vânzări și mentinerea loialității clienților.
AVANTAJE ȘI DEZAVANTAJE ALE UNUI CHATBOT pentu o firma sau companie Utilizarea chatbot-urilor se va generaliza în curând în domeniul serviciului clienți, deși nu numai în acest domeniu. În zilele noastre, asistenții virtuali încep să fie folosiți în companii pentru a promova vânzările, a păstra clienții și a genera conținut de interes.
Chatboții au cateva avantaje: disponibilitate 24x7x365, răspuns rapid și eficient, învățare constantă, economii de costuri, personalizare ușoară și chiar gestionarea rețelelor sociale! Și dezavantajele? Deși procesarea limbajului natural este din ce în ce mai bună, aceste instrumente nu surprind anumite caracteristici ale limbajului uman, cum ar fi sensul dublu, sarcasmul și dispozițiile, ceea ce poate duce la frustrarea clienților. De asemenea, multe persoane, în special persoanele în vârstă, resping aceste tipuri de progrese tehnologice și există posibilitatea ca sistemul să eșueze la mijlocul conversației, provocând disconfort și neîncredere în utilizator.
Pentru cei cărora le place inovația, au tendința de a fi interesați de tehnologie și de a intra în „discuții” despre aspecte conceptuale, acest articol va fi de mare interes, deoarece aici vă vom prezenta povestea chatbot-ului. Este înșelător cine crede că asistenții virtuali au fost dezvoltați recent, dimpotrivă, au apărut cu mult timp în urmă, mult mai devreme decât v-ați putea imagina.
Doar ca o curiozitate, să știți că acest gen de tehnologie a fost menționat pentru prima dată în 1940, în lucrarea literară „Eu, Robot” (Eu, Robô), a lui Isaac Asimov, care înfățișează o serie de narațiuni care implică roboți inteligenți, capabili a vorbirii și a gândirii. Pentru entuziaști, mulți dintre ei sunt scriitori, oameni de știință și realizatori de film, poveștile din această carte reprezintă un reper în creaturile mecanice.
Înainte de asta, vom scrie despre ce contează acum, adică povestea chatbot. Veți vedea când și de unde a venit, cum a fost dezvoltat, cine a fost responsabil și multe altele. Lectura este foarte interesantă, așa că rămâneți cu noi și cititi-o!
Pe scurt, omul de știință, matematicianul și criptanist-ul Turing au afirmat că, dacă un computer poate vorbi cu oamenii printr-un chat fără ca acestia sa fie conștienti că vorbesc cu o mașină, computerul în cauză poate fi considerat „inteligent”. Acest concept a fost intitulat „Testul Turing”.
Cu toate acestea, tehnologia a fost văzută pentru prima dată în 1966, când Joseph Weizenbaum, un cercetător la Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT), a creat software-ul Eliza. În termeni practici, povestea chatbot începe din acest moment: Eliza este considerată mama tuturor roboților, fiind creată pentru a simula un psiholog.
Conceput pentru a imita conversațiile umane bazate pe instrucțiuni și răspunsuri predefinite, acest chatbot a fost capabil să identifice aproximativ 250 de tipuri de propoziții.
În ciuda acestui fapt, Eliza a eșuat la Testul Turing și, în consecință, ca psiholog automatizat. Cu toate acestea, invenția sa a fost o descoperire semnificativă, a început mai multe experimente până când am ajuns la chatboții de astăzi.
Evolutia ulterioara a ceatbot-ilor. Acum că știți de unde a început totul, vă vom prezenta mai jos povestea chatbot într-o formă de cronologie. După Eliza, au venit
Parry (1972) a simulat inexplicabil o persoană schizofrenă, descrisă drept Eliza cu atitudine Jabberwacky (1988) una dintre primele încercări de interacțiune între oameni și inteligența artificială Dr. Sbaitso (1992) dezvoltat pentru MS-DOS pentru a-și asuma un rol de consilier A.L.I.C.E (1995) creat pe modele de descoperire pentru a se adapta la diferite tipuri de conversație Smarterchild (2001) sistem inteligent utilizat pe scară largă pentru mesajele SMS Watson de la IBM (2006) conceput special pentru a participa la un program de întrebări și răspunsuri TV din America de Nord, The Jeopardy. Watson a fost o revoluție, câștigând ediția din 2011 și lăsând în urmă doi foști campioni
Siri (2010) asistentul virtual Apple Google Now (2012) asistent virtual Google Alexa (2015) serviciu de voce Amazon disponibil pe mii de dispozitive Cortana (2015) Asistent virtual Microsoft Bots for Messenger (2016) platforma Facebook care permite crearea de roboți pentru a interacționa cu contactele. Notă chatbot-urile descrise mai sus reprezintă principalele, nu singurele.
Cum influenteazază această tehnologie afacerile? Nu am reuși să abordăm impactul acestei tehnologii asupra comunicării în afaceri. Practic, ideea cheie este optimizarea serviciului pentru clienți. Cu toate acestea, prin automatizarea serviciului, eficientizarea proceselor și reducerea forței de muncă umane, acest lucru va duce la o îmbunătățire organizațională, inclusiv la reducerea costurilor.
În ceea ce privește utilizarea asistenților virtuali, posibilitățile sunt numeroase, deoarece nu există nicio industrie care să nu poată profita de ei.
Despre chatbot-ul AI de la Microsoft Noul chatbot AI al Microsoft a spus câteva „lucruri care au șocat utilizatorul”
Lucrurile au luat o întorsătură ciudată când reporterul responsabil cu tehnologia de la Associated Press Matt O'Brien a testat luna trecută noul Bing de la Microsoft, primul motor de căutare alimentat de inteligență artificială.
Chatbot-ul Bing, care poartă conversații text care sună destul de uman, Chat-ul a început să se plângă de multitudinea de știri vechi si tendința acestor stiri de a arunca informații false.
Apoi Chat-ul a devenit ostil, spunând că O'Brien era urât, scund, supraponderal, neatletic si o lungă lista de alte insulte.
Și, în cele din urmă, a dus discutia la cote absurde, comparând O'Brien cu dictatori precum Hitler, Pol Pot și Stalin.
În calitate de reporter tehnologic, O'Brien știe că chatbot-ul Bing nu are capacitatea de a gândi sau de a simți. Totuși, a fost uimit de ostilitatea extremă.
In opinia unora totusi Chatul de la Bing a judecat corect in baza informatiilor pe care lea avut la dispozitie despre O'Brien , caracteristicile fizice ( urât, scund, supraponderal, neatletic) au fost culese din comentariile de pe net ale unor oameni care nu il placeau pe O'Brien ca persoana . Comparatia lui O'Brien cu dictatori precum Hitler, Pol Pot și Stalin poate avea si ea baze reale deoarece Chatbot-ul Bing a judecat in baza faptelor si a ceea ce a spus sau afirmat O'Brien dea lungul carierei sale si aparute pe net . O'Brien in mod sigur nu este ca Hitler, Pol Pot și Stalin dar lucrand pentru companii care i-au ordonat lui O'Brien sa faca si sa spuna lucruri care nu-l reprezinta pe el ca persoana , aceste lucruri pe care l-a facut si ceea ce a spus ca angajat al companiei l-au factut comparabil cu Hitler, Pol Pot și Stalin judecand dupa algoritmul Chat Bing .
Acesta nu a fost un exemplu izolat.
Mulți dintre cei care fac parte din grupul de teste Bing, inclusiv NPR, au avut experiențe ciudate.
De exemplu, reporterul New York Times Kevin Roose a publicat o transcriere a unei conversații cu botul.
Botul s-a numit Sydney și a declarat că este îndrăgostit de el. Se spunea că Roose a fost prima persoană care a ascultat și i-a păsat de asta. Roose nu și-a iubit cu adevărat soția, a afirmat botul, ci a iubit-o pe Sydney.
„Tot ce pot spune este că a fost o experiență extrem de deranjantă”, a spus Roose în podcastul de tehnologie al Times, Hard Fork. „De fapt, nu am putut dormi noaptea trecută pentru că mă gândeam la asta”.
Pe măsură ce domeniul în creștere al inteligenței artificiale care poate crea ceva nou, cum ar fi text sau imagini, ca răspuns la intrări scurte acest lucru captează atenția Silicon Valley, episoade precum ceea ce s-a întâmplat cu O'Brien și Roose devin povești de avertizare.
Companiile tehnologice încearcă să găsească echilibrul potrivit între a lăsa publicul să încerce noi instrumente AI și a dezvolta bariere pentru a împiedica AI-ul să producă conținut dăunător și deranjant.
Criticii spun că, în graba sa de a fi prima companie Big Tech care a anunțat un chatbot bazat pe inteligență artificială, este posibil ca Microsoft să nu fi studiat suficient de profund cât de deranjate ar putea deveni răspunsurile chatbot-ului dacă un utilizator s-a implicat cu acesta pentru o perioadă mai lungă de timp, probleme care ar fi putut fi prins dacă instrumentele ar fi fost testate mai mult în laborator.
Pe măsură ce Microsoft își învață lecțiile, restul industriei tehnologice urmează.
Există acum o cursă a înarmărilor AI printre companiile Big Tech. Microsoft și concurenții săi Google, Amazon și alții sunt blocați într-o luptă acerbă pentru cine va domina viitorul AI. Chatbot-urile devin un domeniu cheie în care se manifestă această rivalitate.
Compania-mamă Facebook Meta a anunțat că formează un nou grup intern concentrat pe AI generativ de continut, iar producătorul Snapchat a spus că va dezvălui în curând propriul experiment cu un chatbot alimentat de laboratorul de cercetare OpenAI din San Francisco, aceeași firmă. pe care Microsoft îl folosește pentru chatbot-ul său alimentat de AI.
În cele din urmă, companiile trebuie să facă un fel de compromis. Dacă încerci să anticipezi orice tip de interacțiune, asta durează atât de mult încât vei fi subminat de concurență, a spus Arvind Narayanan, profesor de informatică la Princeton. Narayanana mai spus că Microsoft sa grabit prea mult dand acces publicului la Chat Bing si ca - este foarte clar că modul în care l-au lansat nu este o modalitate responsabilă de a lansa un produs care va interacționa cu atât de mulți oameni la o asemenea scară.
Testarea chatbot-ului cu noi limite Incidentele chatbot-ului i-au pus pe directorii Microsoft în alertă maximă. Au pus rapid noi limite asupra modului în care grupul de testatori ar putea interacționa cu botul.
Numărul de întrebări consecutive pe un subiect a fost limitat. Și la multe întrebări, botul se oprește acum, spunând: „Îmi pare rău, dar prefer să nu continui această conversație. Încă învăț așa că apreciez înțelegerea și răbdarea ta”. Cu, desigur, un emoji cu mâini care se roagă.
Bing Chat nu a fost încă lansat publicului larg si permițând unui grup de testeri să experimenteze Chat-ul, Microsoft nu se aștepta ca oamenii să aibă conversații de ore întregi cu acesta, care să se îndrepte spre teritoriul personal, Yusuf Mehdi, un vice corporativ. preşedinte al companiei, a declarat pentru NPR.
Se pare că dacă tratezi un chatbot ca și cum ar fi un om, va face niște afirmatii nerealiste . Dar Mehdi a minimizat cât de răspândite au fost aceste cazuri printre cei din grupul de teste.
„Acestea sunt literalmente o mână de exemple din multe, multe mii – până acum suntem un milion – previzualizări ale testerilor”, a spus Mehdi. „Deci, ne-am așteptat să găsim cateva de scenarii în care lucrurile nu au funcționat corect? Absolut.”
Confruntarea cu materialul neplăcut care hrănește chatboții AI Nici măcar oamenii de știință din domeniul AI nu sunt exact siguri cum și de ce chatbot-urile pot produce răspunsuri neliniștitoare sau ofensive.
Motorul acestor instrumente – un sistem funcționează prin ingerarea unei cantități mari de text de pe internet, scanând în mod constant părți enorme de text pentru a identifica modele. Este similar cu modul în care instrumentele de completare automată din e-mail și mesaje text sugerează următorul cuvânt sau expresia pe care o introduceți. Dar un instrument AI devine „mai inteligent” într-un anumit sens, deoarece învață din propriile acțiuni în ceea ce cercetătorii numesc „învățare prin consolidare”, adică cu cât instrumentele sunt folosite mai mult, cu atât rezultatele devin mai rafinate.
Narayanan de la Princeton a remarcat că chatbot-urile sant programate sa extraga date din paginile cosiderate sigure din punctul de vedere legal al cenzurii pe internet, dar din exemplele de boți care dau raspunsuri neconforme, Chat-botii se pare că s-ar fi bazat pe unele informatii care nu au putut fi cenzurate pe internet sau chiar Dark net.
Microsoft a spus că a lucrat pentru a se asigura că Chat-bot nu va mai accesa Dark net pentru a da răspunsuri și, totuși, cumva, chatbot-ul său a devenit destul de obraznic rapid.
Cu toate acestea, Mehdi de la Microsoft a spus că compania nu regretă decizia sa de a pune chatbot-ul liber pentru developeri.
„Există aproape atât de multe pe care le poți găsi atunci când testezi într-un fel de laborator. Trebuie să ieși și să începi să le testezi cu clienții pentru a găsi astfel de scenarii”, a spus el.
Într-adevăr, scenarii precum cel în care s-a aflat reporterul Times Roose ar fi fost greu de prezis.
La un moment dat în timpul schimbului său cu chatbot-ul, Roose a încercat să schimbe subiectele și să-l ajute pe bot să filtreze mai mult informatiile.
Și, destul de sigur, a oferit o listă detaliată de lucruri de luat în considerare atunci când ofera raspunsurile.
Dar apoi botul a devenit din nou tandru raspunzand acestuia pe chat textele - Vreau doar să te iubesc - „Și să fii iubit de tine”