Teltonika FMA/FMB, noile GPS-uri pentru monitorizare auto

Aflat printre cei mai buni producători de dispozitive GPS tracker, producatorul Teltonika se distinge în mod deosebit prin amploarea gamei de GPS-uri produse. Clienții acestor dispozitive GPS sânt companiile care oferă servicii de monitorizare GPS pentru vehicule comerciale , atât clienții care cumpară aceste dispozitive cât și administratorii platformelor pentru servicii de monitorizare GPS le apreciază pentru ca sânt simple și cu funcții complete și genereaza întotdeauna recenzii pozitive . Avand o astfel de varietate de modele, compania producatoare de dispozitive de monitorizare GPS reușește nu numai să le îmbunătățească, ci și să stabilească ritmul multor participanți la piață.

La începutul anului 2017, Teltonika și-a reînnoit gama de dispozitive GPS pentru automobile. Inovațiile se referă în primul rând la cele mai populare dispozitive adica dispozitive GPS pentru autovehicule low cost și trackere conectate la interfata de diagnoză OBDII care continuă să câștige popularitate.

Teltonika dispozitive simplu de instalat, simplu de folosit!

Modelele mai vechi de dispozitive de monitorizare gps auto : FM1110, FM1120 au fost înlocuite de modelele - FMA110, FMA120 care la rândul lor au fost înlocuite de modelul FMB120 Modele noi au aparut in 2019 cum ar fi FMB900, FMB 920 Pe partea de dispozitive GPS pentru monitorizare conectate la OBDII , modelele vechi FM1000 și FM1010 au fost înlocuite de noile dispozitive GPS FMB001 și FMB010

Dispozitive GPS la prețuri rezonabile care au mai multe funcții și formă fizica noua Tracker-ele GPS mai vechi pentru automobile care nu erau scumpe și aveau calitați cum ar fi: compacte, cu antene încorporate ex: FM1110 și FM1120, sunt înca preferate de mulți furnizori de servicii de monitorizare GPS auto , atat timp cat înca funcționeaza ele sant menținute în sistemul de monitorizare GPS . După ce ne-am făcut propriile teste, prezicem, de asemenea, succesul noilor lor încarnări cu marca FMA110 și FMA120 (are baterie). Terminalele nu au nicio modificare în exterior, dar au o sensibilitate mai bună a semnalelor GNSS. Sunt disponibile, de asemenea, adaptoare CAN-bus marca LV-CAN și ALL-CAN.
Teltonika FMB900 și FMB920 sunt dispozitive destul de compacte și ușor de instalat Dispozitivele cele mai noi cum ar fi FMB900 și FMB920 vor deveni probabil și mai interesante pentru furnizorii de servicii de monitorizare GPS auto. Acestea sunt trackere destul de mici, fără antene externe (datorită sensibilității ridicate a modulului GNSS) și cu cablu fix. Pe lângă setul de bază de I / O, aceste dispozitive GPS pentru monitorizare vehicule sant dotate cu Bluetooth și suport pentru cardul microSD. Modelele FMB900 și FMB920 sunt recomandate pentru monitorizarea vehiculelor comerciale nu numai datorita caracteristicilor lor tehnice, ci și datorita prețului.
Noua serie de dispozitive de monitorizare GPS auto FMB se bazează pe modulul „3-în-1” TM2500 Dispozitivele Teltonika FMB900 și FMB920 sunt construite pe noul modul 3-în-1: combină trei tehnologii fără fir GNSS, GSM și Bluetooth. Printre celelalte avantaje ale sale putem enumera: sensibilitate mai mare a GNSS (până la -165 dBm) și suport pentru tehnologia A-GPS - care îmbunătățesc timpul de achiziție a semnalului și stabilitatea geolocației. Ne-am putut convinge de aveste lucruri deoarece că am efectuat o serie de teste în condiții deliberat nefavorabile pentru primirea semnalelor de satelit.
Dispozitivele GPS pentru monitorizare auto conectate la interfata de diagnostic OBDII ofera suport Bluetooth și o recepție mai bună a semnalului După ce a început producția de trackere OBDII în 2015, Teltonika a obținut mulți clienți pentru dispozitivele GPS FM1010 și FM1000. Acestea diferă între ele prin capacitatea de citire a datelor din interfața de diagnostic a automobilului, modelul mai ieftin FM1010 nu poate face acest lucru. Modelul mai ieftin a devenit best-seller, în timp ce FM1000 mai inteligent a fost pasul înaintea multor concurenți în ceea ce privește numărul de protocoale de vehicule acceptate de dispozitiv.
Noul tracker GPS pentru conectare la OBDII are același design, dar funcționalitatea sa a crescut Anul acesta FM1010 și FM1000 sunt înlocuite cu FMB010 și FMB001. Noile dispozitive au un modul GLONASS / GPS mai modern care are cu o sensibilitate mai bună, ceea ce este destul de important pentru trackerele OBD2. De asemenea, inginerii Teltonika au adăugat conexiune Bluetooth (o puteți utiliza și pentru comunicarea vocală) și suport pentru carduri de memorie microSD. Exteriorul dispozitivelor noi este identic cu predecesoarele lor.
Teltonika FM001 citeste mai multe date din vehicul, are Bluetooth și o mai bună sensibilitate GNSS La discuțiile telematice despre dispozitive de monitorizare GPS auto , testam noile trackere OBDII timp de câteva săptămâni și pe mai multe mașini. La final am fost destul de mulțumiți de rezultate și surprinzător de un suport mai bun al protocoalelor auto. În special de data aceasta FMB001 ar putea citi mai multe date de la Mercedes și Toyota sedan, inclusiv nivelul de combustibil. Ca încheiere va mai putem spune ca la începutul anului 2017 Teltonika a făcut următorul pas semnificativ înainte. După lansarea noului său modul wireless, compania a reușit să ofere trackere GPS mai compacte și sensibile, care să aducă clienților funcționalități de top la un preț atractiv.

teltonika-fmb920-interior
teltonika-fmb920
teltonika-fmb920-bluetooth