Monitorizare GPS în industrie

Dorești să știi dacă echipamentele noastre de Monitorizare GPS se potrivesc domeniului tău de activitate sau chiar mașinii tale personale?

Raspunsul este DA! Datorită simplității și eficienței, GPS-ul de la GPS1.RO se potrivește cu succes vehiculelor și utilajelor din multe domenii, chiar și vehiculelor personale.

Tehnologia pentru localizarea prin gps este larg utilizată pentru a reduce costurile de combustibil, pune în aplicare masurile de reducere a costurilor și să modifice comportamentul conducătorului auto, dar există avantaje suplimentare ale monitorizarii cu GPS pentru flota dvs auto.

În industria Auto dispozitive-le sânt simplu de folosit!

GPS1.RO mentioneaza despre monitorizare gps auto in Romania ca fiind un avantaj competitiv pentru firmele care utilizează tehnologia, multe firme pun în aplicare sistemele de monitorizare gps pentru un anumit motiv si anume pentru a crește siguranța șoferului si productivității.

Dovedit a avea un impact puternic asupra eficienței flotei, patru avantaje suplimentare ale telematicii sant dezvaluite mai jos:
Buna dimensionare a flotei
Managementul flotei prin gps poate ajuta managerii care utilizează flote sa identifice mai precis unitățile slab utilizate și să evalueze modul de utilizare a fiecăruia dintre ele.
Planificarea optimă de înlocuire la timp a consumabilelor folosite de vehicule si revizii facute la timp
Sistemul de monitorizare gps auto de la GPS1.RO capturează rapoartele kilometrajului parcurs mai precis, la un nivel îmbunătățit de detaliu si cand se apropie numarul de km cand trebuie facute revizii si inlocuiri de componente pentru întreținerea a flotei și date privind obiceiurile de conducere sau modurile de utilizare a vehiculului. Această imagine completă permite managerilor de flote sa rafineze și sa optimizeze planificarea ciclului de viață a vehiculului și să reducă costurile generale ale flotei
Reducerea timpului pierdut
Urmarirea prin gps poate alerta imediat daca vehiculul are nevoie de intretinere înainte ca problemele să devină serioase și de a crea costuri semnificative mai mici și timp pierdut. Monitorizarea gps poate ajuta clientii sa determine cand flota nu foloeste timpul eficient și se calculează costul global pentru productivitatea angajaților și alte costuri asociate pentru a ajuta managerii de flote să ia măsuri proactive cu privire la aceste activități.
Prevenirea fraudei
Urmarirea prin gps de la GPS1.RO poate identifica atunci când achizițiile de combustibil nu se potrivesc cu locația sau un vehicul și când treaba este raportata ca fiind finalizata, dar șoferii nu au fost niciodată la locația specifică.
Sună și fă o programare, află preț , cât costă la vânzare, plata, for sale, in stock, price, cost, buy, ask quote

gps-rent-car-900x450
gps-curierat-front-900x450
flota-auto-400x400