Monitorizare GPS pentru Autoutilitare

Dorești să știi dacă ar trebui să urmărești vehicule autoutilitare?

Modul în care gestionați implementarea unui sistem de monitorizare a vehiculelor ajută angajații să înțeleagă de ce urmărirea vehiculelor este o schimbare pozitivă pentru ei și pentru firmă.

Dacă aveți probleme cu privire la introducerea urmăririi vehiculelor pentru personalul dvs, discutați cu șoferii și angajații despre cum, când și unde vor fi urmărite vehiculele.

Sistemele de monitorizare prin GPS pentru camionete și autoutilitare oferă multe avantaje posesorilor de flote auto

GPS1.RO menționeaza despre monitorizarea gps avantaje cum ar fi îmbunătățirea productivității flotei, reducerea consumului de combustibil, automatizarea înregistrărilor din jurnalul de bord și creșterea utilizării generale.

Folosirea dispozitivelor de urmărire a furgonetelor în timp real a crescut în popularitate în toată Romania, deoarece beneficiile urmăririi activelor devin mai bine cunoscute, iar prețurile hardware au făcut ca soluțiile să fie mai accesibile.
Care sunt beneficiile urmăririi GPS?
Adăugarea de dispozitive de urmărire a vehiculelor la dube si van-uri (și la alte vehicule și active ale flotei) oferă o serie de beneficii care pot îmbunătăți profitabilitatea afacerii dvs. Prețurile pentru instalarea dispozitivelor de urmărire pot fi recuperate rapid prin economii în mai multe domenii:
Costurile cu combustibilul - Urmărirea cu GPS a autoutilitarelor poate detecta stilul de conducere care face risipă de combustibil, inclusiv ralanti sau viteză .
Securitate - Un tracker GPS în timp real poate monitoriza utilizarea neautorizată sau manipularea vehiculului, pentru o mai mare liniște. Alertele pentru mișcare pot fi trimise pe telefon și poate fi furnizată urmărirea în timp real pentru recuperarea mai rapidă a unei dube furate.
Siguranță - Siguranța șoferului poate fi îmbunătățită folosind dispozitive de localizare a furgonetei pentru a monitoriza comportamentul agresiv, cum ar fi viteza, frânarea bruscă sau accelerația. Foile de parcurs sunt disponibile pentru a automatiza colectarea orelor de conducere din jurnalul de bord, pentru a vă asigura că toți șoferii se mențin în limitele stabilite.
Întreținere - Cu urmărirea precisă a kilometrajului vehiculului, vă puteți asigura că autoutilitarele sunt folosite numai atunci când este necesar, iar astfel se reduc timpul și banii cheltuiți pentru servisarea vehiculelor. Întreținerea dubelor pe baza folosirii ale vehiculului în interesul firmei și a rapoartelor GPS poate crește durata de viață a vehiculului și poate reduce timpul de nefuncționare.
Productivitate - Dispozitivele de localizare a vehiculelor oferă managerilor de flote o imagine bună a modului în care sunt utilizate vehiculele, în ce loc și de către cine. Aceste rapoarte de utilizare pot îmbunătăți acuratețea foilor de pontaj ale angajaților.
Cum folosesc telematica aceste dispozitivele de urmărire a mașinilor?
Telematica împreuna cu software-ul de gestionare a flotei, poate fi conectat la dispozitivele GPS pentru localizarea a camionetei pentru a crea o soluție de monitorizare completă pe care posesorii de flote auto o pot accesa de oriunde cu o conexiune la internet.
Serviciul de monitorizare sau de raportare despre mașinile monitorizate includ utilizarea browserului de internet al unui computer desktop sau a unui dispozitiv mobil. De asemenea, puteți alege să primiți notificări de alertă pentru evenimente care necesită o atenție mai mare.
Sistemul de monitorizare GPS conectează aplicatia dvs de gestionare a flotei cu dispozitivele GPS de localizare a vehiculelor, oferind o imagine completă asupra activității în timp real a flotei de autoutilitare și a altor active urmărite.
Trackerele GPS pot fi folosite pentru a urmări mai mult decât simple camionete
Flotele auto din Romania folosesc dispozitive de localizare GPS și fac mai mult decât să urmărească camionete. Astăzi, trackerele GPS sunt disponibile pentru o gamă largă de utilizări și sunt o soluție de monitorizare pentru diferite tipuri de active.
Indiferent unde se află activele unei firme în Romania (sau în întreaga lume), dispozitivele de localizare prin GPS le oferă o imagine pe harta întregii flote auto, cum ar fi vehiculele de transport marfă și remorcile, până la vehicule de transport persoane, utilaje de constructii si camioane grele.
Sună și fă o programare, află preț , cât costă la vânzare, plata, for sale, in stock, price, cost, buy, ask quote

autoutilitara-map-900x450
autoutilitara-gps-tracking-front-900x450
autoutilitara-incarcare-gps-400x400