Monitorizare GPS pentru Camioane

Dorești să știi avantajele monitorizării camioanelor?

Citiți aceasta pagina și veți afla informații importante despre avantajele monitorizarii GPS la camioane .

Duceți eficiența flotei dvs. la un alt nivel cu urmărirea precisă a timpilor de conducere a camioanelor, a kilometrajului și a locațiilor. Monitorizarea camioanelor vă ajută de asemenea, să țineți cont de consumul de combustibil ( motorină ) în plus puteți sa identificați unde este o utilizare excesivă, apoi luați măsurile adecvate de economisire a combustibilului.

Ajutați-vă șoferii să evite blocajele, aglomerația și întârzierile.

GPS1.RO oferă acces la informații din trafic în timp real prin intermediul hărtilor online de la Google Trafic. Informațiile despre trafic în timp real fac diferența și vă asigură că camioanele dumneavoastră conduc în cele mai sigure condiții. Cu date în timp real despre traficul local este de asemenea posibil să vă sporiți satisfacția clienților cu ETA-uri ( timp estimat pană la sosire ) mai precise.

Atunci când transportați mărfuri într-un camion, unul dintre cele mai importante aspecte este asigurarea că mărfurile sunt livrate la timp, dar există alte de beneficii obtinute din utilizarea unui sistem GPS pentru camion.
Indiferent dacă aveți un singur camion sau o flotă întreagă plină de autovehicule, dispozitivele GPS de monitorizare a camioanelor vă ajută să vă mențineți flota sub control.
Economisiți bani cheltuiti pe motorina cu ajutorul unui sistem de urmărire a camioanelor, puteți căuta rapid și ușor rutele optime și puteți găsi o cale mai scurtă pentru a ajunge la destinație. Motorina reprezintă 17 – 32% din costul anual de exploatare al unui camion.
Monitorizați comportamentul șoferului utilizând sistemul de monitorizare GPS pentru camion, puteți realiza un raport detaliat despre comportamentul șoferului pentru a vedea informații precum frânarea bruscă, accelerația rapidă, viteza și timpul de mers în gol, astfel încât să puteți vedea comportamentul șoferului dintr-o singură privire.
Folosind un GPS pentru camion, puteți recupera rapid vehicul-ul furat. Dacă un vehicul este furat, puteți accesa aplicația web de monitorizare a camioanelor sau aplicația mobilă de pe telefon și puteți oferi autorităților o locație specifică pe harta live, ajutând autoritațile și astfel camionul să fie recuperat rapid.
Sistemul de monitorizare a camioanelor este de neprețuit pentru orice operator de vehicule grele care lucrează în industria transportului de mărfuri. Când transportați bunurile altcuiva, este important ca acesta să înțeleagă unde vă aflați în orice moment, folosind sistemul nostru de urmărire a camioanelor în timp real se poate partajarea locația camionului. Privind aplicația web, veți obține imediat informații despre locul în care se află bunurile și veți putea partaja actualizări cu terțe părți.
GPS Tracking-ul este un sistem pentru monitorizat camioane , care oferă managerilor de flote liniște sufletească despre unde se află în orice moment camioanele, remorcile și marfa transportată
Toate informațiile pentru monitorizarea camioanelor sunt colectate și transferate imediat în baza noastră de date, prin accesarea website-ului nostru aveți acces la informații în timp real. Interfata noastră web vă oferă acces la toate informațiile dvs, istoric activitati, foi parcurs - aceasta înseamnă că toate informațiile pe care le-ați colectat de la camioanele din flota de-a lungul timpului pot fi adunate într-un mod ușor de citit. Când deschideți aplicația web, puteți vedea toate vehiculele dvs pe Google Maps, Open Street maps, Bing Maps, care sânt actualizate frecvent. Folosind dispozitivele de urmărire GPS pentru camioane, puteți vedea instantaneu cine conduce, cine descarcă , cine funcționează în gol și multe altele
Când aveți o flotă pe care să o urmăriți, există o mulțime de stres care vine odată cu ea și, prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu scăderea semnalului în orice moment. De aceea, ne asigurăm că tuturor clienților noștri care lucrează într-o zonă cu semnal scăzut sau într-o zonă rurală li se oferă carduri SIM cu semnal bun. Ne asigurăm de asemena că primiți întotdeauna informații actualizate și exacte, acest lucru ajută la asigurarea că, dacă un client sună cu o dispută, managerul flotei va avea deplină liniște sufletească, deoarece semnalul scăzut nu se va opri informațiile care vin pe măsură ce se întâmplă.
Soluția de urmărire a camioanelor GPS Tracking vă permite să vă relaxați, deoarece nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costurile scumpe de actualizare care aparent apar de nicăieri, toate actualizările noastre de sistem sunt gratuite! Sistem-ul GPS efectuează automat modificări de sistem la moment-ul potrivit și vă asigură că aveți întotdeauna cea mai actualizată hartă , datorită echipei noastre de tehnicieni experimentati. Instalarea dispozitivelor de monitorizare GPS pentru camioane
Lucrăm în colaborare cu dvs. pentru a ne asigura că vă instalăm trackerul pentru camion la momentul cel mai convenabil pentru dvs. Ne străduim să ne asigurăm că vehiculele dumneavoastră sunt oprite pentru un timp cât mai scurt posibil. Odată ce primiți sistemul de urmărire a flotei de camioane, vă vom vizita sediul pentru a le instala în vehiculele dumneavoastră – chiar și sâmbăta!
Ne asigurăm întotdeauna că aveți întotdeauna sprijinul de care aveți nevoie. Vă oferim servicii pentru clienți specific pentru această industrie, fără taxe de apelare și o garanție pentru produsele noastre. Acest lucru vă asigură că sistemul dvs de monitorizare a camionului va continua să vă ofere toate informațiile pe care le puteți dori pentru întregul contract.
Ce este monitorizarea GPS pentru camioane
Monitorizarea GPS a camioanelor este un sistem care permite firmelor să monitorizeze locația și starea camioanelor în timp real. Acest lucru se realizează de obicei prin utilizarea tehnologiei GPS și a unei platforme sau aplicații bazate pe web.
De ce este importantă urmarirea cu GPS a camionului
Urmărirea camioanelor poate fi utilă pentru gestionarea logisticii, expedierea și serviciul pentru clienți, deoarece oferă informații în timp real despre locul și starea camioanelor. Poate fi folosit și pentru a optimiza rutele, a reduce costurile cu combustibilul și a îmbunătăți eficiența generală a unei flote.
Cum functionează GPS-ul pentru localizarea camion-ului
Localizarea GPS a camionului funcționează folosind tehnologia GPS pentru a urmări locația camionului. Aceste informații sunt apoi transmise către o platformă sau o aplicație web, unde pot fi accesate de utilizatori autorizați.
Pot urmari mai multe camioane de pe un singur telefon mobil?
Da, majoritatea sistemelor de urmărire a camioanelor permit firmelor de transport să urmărească mai multe camioane în același timp. Acest lucru poate fi util pentru companiile cu o flotă mare, deoarece le permite să monitorizeze locația și starea tuturor camioanelor în timp real.
Pot sa beneficiez de o interfată custom?
Unele sisteme de monitorizare a camioanelor oferă caracteristici personalizabile, cum ar fi abilitatea de a configura geo-fence sau de a primi alerte pentru anumite evenimente. Este important să vă contactați cu furnizorul dvs pentru a afla mai multe despre caracteristicile personalizate specifice pe care doriți să le utilizați sau doar pentru a afla mai multe despre funcțiile disponibile pentru dvs.
Pot accesa sistemul de oriunde doresc?
Majoritatea sistemelor de monitorizare a camioanelor vor oferi atât o platformă web, cât și o aplicație mobilă care poate fi accesată atâta timp cât dispozitivul dvs are o conexiune la internet. Urmăriți-vă camioanele de oriunde și oricând.
Este gps-ul pentru camion destul de precis?
Sistemele de urmărire a camioanelor utilizează tehnologia GPS, o modalitate în general foarte precisă de a vă urmări vehiculele. Va folosi 3 sau mai mulți sateliți pentru a triangula poziția camionului. Rețineți că precizia urmăririi camionului poate varia însă în funcție de locația camionului și de calitatea semnalului GPS.
Cât costă un gps pentru monitorizat camion-ul?
Costul monitorizării a camioanelor poate varia în funcție de caracteristicile și serviciile specifice pe care le căutați. Veți descoperi că între diferiți furnizori este posibil să plătiți lunar sau anual pentru planul de abonament, în timp ce alții taxează chirie pentru dispozitive GPS închiriate.
Este usor de folosit?
Majoritatea sistemelor de monitorizare pentru camioane sunt concepute pentru a fi ușor de instalat și ușor de utilizat. Este important totuși ca, dacă sunteți un utilizator mai nou, să verificați cu furnizorul dvs pentru a vedea dacă oferă manuale de utilizare sau asistență suplimentară pentru a vă ajuta să începeți.
Ce pot să fac pentru a incepe să monitorizez camioanele ?
Începeți urmărirea camioanelor, este un proces foarte ușor. Vi se va furniza hardware-ul necesar (de exemplu, dispozitive de urmărire GPS) și instrucțiunile de instalare sau instalatorii lor profesioniști vor ajunge la o oră prestabilită pentru a le instala pentru dvs. Odată ce sunt instalate, puteți începe să vă urmăriți camioanele în timp real prin intermediul platformei web sau a aplicației mobile. Asigurați-vă că stabiliți politici și proceduri clare pentru oricine folosește sistemul de urmărire a camioanelor și asigurați-vă că oferiți instruire și sprijin necesar pentru a asigura o implementare fără probleme.
Sună și fă o programare, află preț , cât costă la vânzare, plata, for sale, in stock, price, cost, buy, ask quote

camion-map-900x450
camioane-gps-tracking-front-900x450
camion-incarcare-gps-400x400