Monitorizare GPS

Serviciile de monitorizare GPS auto sunt dedicate firmelor care cauta soluții pentru cresterea eficienței flotei, monitorizarea gps auto fiind o metoda rapida și simpla de crestere a profitului. Monitorizarea gps a flotei auto poate sa creasca atat profitul firmelor cat și serviciile oferite clienților.

Dispozitivele GPS pentru monitorizarea vehiculelor și aplicațiile software vă ajută să țineți evidența flotei dvs, să înțelegeți comportamentul șoferului, să accesați rapoartele de stare și să gestionați flota auto prin GPS în mod mai eficient. Aceste servicii respectă legile conform legislației guvernamentale, cum ar fi cele referitoare la dispozitivele electronice de înregistrare, colectarea datelor cu caracter personal și mai nou GDPR -ul european.

Simplu de instalat, Simplu de folosit!

Funcția principală a acestor servicii de monitorizare GPS este de a culege date importante despre flotă, pentru a vă putea gestiona mai bine firma. Software-ul GPS oferă informații despre rutele parcurse, timpi de stationare , timp cat mașina a mers, viteza, locatia vehiculului, adresa la nivel de strada, puterea semnalului GSM , numarul de sateliti la care este conectat, siguranța și alte informații relevante despre vehiculul monitorizat cu ajutorul GPS-ului.
Indiferent de domeniul de activitate sau profesie , oricine poate monitoriza cu GPS vehiculele firmei deoarece cu noi e cel mai SIMPLU!
Calitate Europeana, vindem echipamente GPS produse în Uniunea Europeana compatibile cu orice furnizor de servicii de monitorizare GPS auto din Romania și UE.

monitorizare-sofer
harta-gps
monitorizare-gps-auto