Monitorizare GPS

Video despre GPS1.RO monitorizare GPS auto, compania ofera soluții pentru cresterea eficienței flotei, monitorizarea gps auto fiind o metoda rapida de reducere a costurilor. Monitorizarea gps a flotei auto poate sa creasca atat profitul firmelor cat și calitatea serviciilor oferite clienților.

GPS-ul pentru monitorizarea vehiculelor și aplicațiile software vă ajută să țineți evidența flotei dvs, să înțelegeți comportamentul șoferului, să accesați rapoartele de stare și să gestionați flota auto prin GPS în mod mai eficient. Aceste servicii respectă legile conform legislației guvernamentale, cum ar fi cele referitoare la dispozitivele electronice de înregistrare, colectarea datelor cu caracter personal și mai nou GDPR -ul european.

Simplu de instalat, Simplu de folosit!

Cu toate acestea, funcția principală a acestor servicii este de a culege date importante despre flotă, pentru a vă putea gestiona mai bine firma. Software-ul GPS oferă informații despre rutele parcurse, timpi de stationare , timp cat mașina a mers, siguranța și o gamă largă de informații relevante despre flote.
Indiferent de domeniul de activitate sau profesie , oricine poate monitoriza cu GPS vehiculele firmei deoarece cu noi e cel mai SIMPLU!
Calitate Europeana, vindem echipamente GPS produse în Uniunea Europeana compatibile cu orice furnizor de servicii de monitorizare GPS auto din RO și UE.

monitorizare-sofer
harta-gps