GPS1.RO 0763123723 monitorizare vehicule

Cum poate tehnologia GPS sa ajute și sa protejeze șoferii și vehiculele tale. Fiecare ramura a economiei din Romania a fost influentată de apariția tehnologiei digitale și necesitatea tot mai mare de analiză a datelor. De la cele mai mici echipe de o singură persoană până la mari entități corporative și guvern, tehnologia avansata schimbă modul în care lucrăm.In ultimii ani navigația prin satelit a inlocuit în mare parte pe cea cu harta tradițională, GPS-ul a adus o precizie mult mai ridicata, iar apariția de smartphone-uri pune toate aceste informații chiar în buzunarele noastre. Monitorizarea vehiculului este următoarea evoluție în această tehnologie - o solutie completa de management a flotei care să acopere toata tehnologia electronică în interiorul autovehiculului. Monitorizarea GPS pentru vehicule este proiectata pentru a ajuta organizațiile să gestioneze și să monitorizeze activitatea de zi cu zi a unei întregi flote de vehicule. Îmbunătățirile de productivitate în monoterapie ar trebui să fie suficient pentru a face managerii de flote sa ia notite, un sondaj efectuat de GPS1.RO a constatat ca 59 la suta dintre respondenti au declarant ca productivitatea a fost un beneficiu major obtinut in urma punerii în aplicare a sistemului de monitorizare GPS auto. Dincolo de faptul că didpozitivele GPS poat ajuta la protejarea nu numai a vehiculelor dar de asemenea si pe angajații care le conduc. Capacitatea de a urmări cu exactitate circulația vehiculelor în timp real, asigură managerii de flote ca pot oferi asistență tuturor angajatilor ce ar putea avea nevoie în timp ce sunt pe drum. În cazul în care călătoria lor este întreruptă - din cauza unei defecțiuni sau a unui accident, de exemplu, - localizarea lor poate fi imediat stabilită de sistemul de monitorizare GPS al vehiculului, permițând organizației dumneavoastră să trimită asistență în funcție de necesități. Optimizarea duratei de viață a flotei de masini. Nu doar șoferii beneficiază de protecția oferită de soluțiile telematice, ci si longevitatea vehiculelor poate fi de asemenea îmbunatatita. Pentru orice afacere care operează o flotă, maximizarea eficienței și performanței este o preocupare mare. Date în timp real cum ar fi citirea kilometrajului, kilometrii parcursi, traseele pot ajuta la crearea de programe de întreținere.

Monitorizare GPS autovehicule

Video despre GPS1.RO monitorizare GPS auto, compania ofera soluții pentru cresterea eficienței flotei auto

GPS-ul pentru monitorizarea vehiculelor și aplicațiile software vă ajută să țineți evidența flotei dvs, să înțelegeți comportamentul șoferului, să accesați rapoartele de stare și să gestionați flota auto prin GPS în mod mai eficient. Aceste servicii respectă legile conform legislației guvernamentale, cum ar fi cele referitoare la dispozitivele electronice de înregistrare, colectarea datelor cu caracter personal și GDPR -ul european.

Simplu de instalat, Simplu de folosit!

Serviciul de monitorizare GPS auto culege date importante despre flotă, pentru a vă putea gestiona mai bine parcul auto si activitatile firmei care depind de autovehicule. Software-ul GPS oferă informații despre rutele parcurse, timpi de stationare , timp cat mașina a mers, siguranța și o gamă largă de informații relevante despre flote.
Indiferent de domeniul de activitate sau profesie , oricine poate monitoriza cu GPS vehiculele firmei deoarece cu noi e cel mai SIMPLU!

monitorizare-sofer
harta-gps