GPS1.RO 0763123723 sistem de monitorizare GPS

Despre sistemul de monitorizare prin GPS si urmarire a vehiculelor Sistemul de monitorizare GPS primeste date derpre locatia vehiculului de la sateliti .Aceasta informatie este transformata din numere in harti printr-un software sau o harta. Administratorul GPS1.RO – https://gps1.ro ne spune ca monitorizarea GPS  se face cu ajutorul unui mic dispozitiv instalat inauntrul masinii,camionului,sau barcii. Dispozitivul este de fapt un calculator la bord cu GPS si capacitati de comunciare wireless ce transfera toate informatiile importante de la vehicul la serverul de monitorizare gps .Iti raspunde imediat la intrebari precum: pe unde a condus vehiculul in ultimele, sa zicem, 10 zile, unde s-a oprit, cat de rapid a condus,a depasit limita de viteza,cati kilometri a facut si multe altele. https://g.page/r/Ce0kbkQLdypWEAE Monitorizare in timp real: Monitorizarea in timp real a vehiculelor in timp ce ele merg de la un loc la altul,opresc pentru realimentare si alte stop-uri este una dintre cele mai mari avantaje ale urmarii de vehicule.Verificarile de viteza a vehiculelor, locatia exacta,pauze de recreere si alte opriri ale soferilor pot fi urmarite in timp ce se intampla.Deci odata ce ai instalat VT in vehiculul tau obtii informatii live despre vehiculul tau direct pe calculatorul tau conectat la internet sau chiar pe mobil prin SMS. De asemenea are urmatoarele caracteristici: -GPS si obtinere de date I/O -Urmarire in timp real -Algoritme inteligente de obtinere de data (timp,distanta) -Trimitere de date obtinute prin GPRS(protocoale TCP/IP si UDP/IP) -Algoritme inteligente despre conectii GPRS -Operarea in retele roaming -Evenimente detectate de I/O si trimise prin GPRS sau SMS - zone de Geo-fence (triunghi sau cerc) -Sleep mode (ce salveaza bateria masinii), mic si usor de montat.

Monitorizare GPS autovehicule

Video despre GPS1.RO monitorizare GPS auto, compania ofera soluții pentru cresterea eficienței flotei auto

GPS-ul pentru monitorizarea vehiculelor și aplicațiile software vă ajută să țineți evidența flotei dvs, să înțelegeți comportamentul șoferului, să accesați rapoartele de stare și să gestionați flota auto prin GPS în mod mai eficient. Aceste servicii respectă legile conform legislației guvernamentale, cum ar fi cele referitoare la dispozitivele electronice de înregistrare, colectarea datelor cu caracter personal și GDPR -ul european.

Simplu de instalat, Simplu de folosit!

Serviciul de monitorizare GPS auto culege date importante despre flotă, pentru a vă putea gestiona mai bine parcul auto si activitatile firmei care depind de autovehicule. Software-ul GPS oferă informații despre rutele parcurse, timpi de stationare , timp cat mașina a mers, siguranța și o gamă largă de informații relevante despre flote.
Indiferent de domeniul de activitate sau profesie , oricine poate monitoriza cu GPS vehiculele firmei deoarece cu noi e cel mai SIMPLU!, Produse pe stoc, preț bun, plata la livrare, for sale, in stock, price, cost, buy, ask quote

monitorizare-sofer
harta-gps