GPS1.RO 0763123723 Monitorizare GPS Auto

De ce ai nevoie de monitorizare GPS pentru firma ta GPS-urile pentru autovehicule au fost din ce in ce mai folosite de catre companiile mici in ultimii ani.Ele folosesc tehnologie inalta pentru a obtine locatiile vehiculelor lor in timp real si pentru a obtine beneficii pentru firma .Oricum,acestea nu sunt toate motivele pentru care ai nevoie de un sistem de GPS pentru flota. Unul dintre beneficiile principale este ca GPS-ul pentru flota te va ajuta sa-ti tii vehiculele in siguranta..Daca un vehicul este furat,ai un sistem de urmarire ce iti arata unde se duce acesta.Politia poate folosi aceste informatii pentru a-ti recupera proprietatea si de a pedepsi hotul. Un al doilea avantaj folosintei GPS-ului pentru flote este timpul pe care il pot economisi angajatii tai.Daca un sofer intalneste mult trafic sau o zona de constructii,GPS-ul ii poate redirectiona imediat pe o alta ruta buna.Cele mai multe dintre GPS-uri ii pot avertiza daca urmeaza trafic si le ofera suficient timp pentru a-l evita. De asemenea poti sa micsorezi costurile de benzina cu un sistem de GPS pentru flota.Soferii tai vor pierde mai putin timp pe loc deoarece sistemul va avertiza dispecerul daca acest obicei se repeta prea des.De asemenea poti comunica cea mai buna ruta pentru soferul tau pentru a evita kilometraj in plus. Alt motiv pentru care ar trebui sa cumperi GPS pentru flote: pontajele soferilor vor fi mult mai precise.Nu vor putea minti despre cat muncesc deoarece vei avea informatii precise despre cand vehiculul lor pleaca sau ajunge la depou.O diferenta de cate 10 minute nu ar fi prea mare dar se adauga de la luna la luna. GPS-ul pentru flota poate ajuta soferii tai sa gaseasca locatii obscure sau dificile.Daca casa unui client este ascunsa undeva pe dealuri,acestia vor avea instructiuni pas cu pas cum sa ajunga acolo.Asa poti economisi o gramada de timp pentru soferii tai si le poti oferi mai multa treaba dupa ce isi termina sarcina. Ultimul motiv pentru care ai nevoie de GPS pentru flota: poti imbunatati foarte mult calitatea serviciului de clienti.Daca un client doreste sa stie cand va ajunge soferul,le poti estima un timp cu precizie.Soferii tai de asemenea vor veni mai rapid la serviciu deoarece GPS-ul le ofera rute eficiente.Clientii tai vor fi mai fericiti,iar afacerea ta va creste.

Monitorizare GPS autovehicule

Video despre GPS1.RO monitorizare GPS auto, compania ofera soluții pentru cresterea eficienței flotei auto

GPS-ul pentru monitorizarea vehiculelor și aplicațiile software vă ajută să țineți evidența flotei dvs, să înțelegeți comportamentul șoferului, să accesați rapoartele de stare și să gestionați flota auto prin GPS în mod mai eficient. Aceste servicii respectă legile conform legislației guvernamentale, cum ar fi cele referitoare la dispozitivele electronice de înregistrare, colectarea datelor cu caracter personal și GDPR -ul european.

Simplu de instalat, Simplu de folosit!

Serviciul de monitorizare GPS auto culege date importante despre flotă, pentru a vă putea gestiona mai bine parcul auto si activitatile firmei care depind de autovehicule. Software-ul GPS oferă informații despre rutele parcurse, timpi de stationare , timp cat mașina a mers, siguranța și o gamă largă de informații relevante despre flote.
Indiferent de domeniul de activitate sau profesie , oricine poate monitoriza cu GPS vehiculele firmei deoarece cu noi e cel mai SIMPLU!

monitorizare-sofer
harta-gps