GPS1.RO monitorizare GPS - 0763123723

Cum sa introduci sistemul de urmarire prin GPS angajatilor Acum, că v-ați decis să puneti în aplicare un sistem de monitorizare gps, este important sa prezentati GPS-ul catre șoferii și personalul dvs. de asemenea! Unul dintre avantajele de a lucra pentru compania dumneavoastra este ca are acces la un vehicul al companiei, și este un privilegiu de a fi capabil să-l folosească. Prin implementarea sistemului de monitorizare gps, vă puteți asigura că obtineti cea mai mare productivitate din vehiculele companiei. Sistemul este conceput pentru a recompensa munca grea si de a elimina obiceiurile proaste care pot duce la pierderi financiare grave. Cei mai buni conducatori ai dvs. vor adopta probabil sistemul, care poate contribui la influența altor conducători auto care sunt îngrijorați cu privire la aceasta. Siguranta Sistemul de urmărire prin GPS oferă alerte, care va permite afacerii dumneavoastră să mențină un program de întreținere corespunzator a vehiculelor. Acest lucru asigură faptul că vehiculele sunt la curent cu schimbarea uleiului, rotațiile anvelopelor, precum și toate celelalte nevoi de service. Sistemul GPS de urmărire, de asemenea, ajută la accelerarea recuperarii vehiculelor furate și orice echipament sau instrumente de la bord. Pentru că vehiculele cu GPS de urmărire au sansa mult mai mare de a fi recuperate mai devreme, rezulta ca nu veti avea pierderi sau daune, primele de asigurare sunt reduse ca recompensă pentru măsurile de siguranță suplimentare. Service Monitorizarea prin GPS a flotei este de neprețuit ca un instrument de service. Cu GPS-ul, clienții nu vor mai avea capacitatea de a depune plângeri false cu privire la supracheltuieli. In plus, localizarea GPS permite afacerii dvs. să răspundă mai rapid la nevoile clienților, având ca rezultat clienti mai fericiți și afaceri suplimentare. Economie Monitorizarea GPS oferă numeroase avantaje care contribuie la creșterea veniturilor. Acestea includ costuri reduse de combustibil, prime de asigurare mai mici, creșterea productivității, îmbunătățirea dispecerizarii, etc. Pentru conducătorul auto, toate aceste beneficii se adaugă la securitatea locului de muncă cu o companie stabila financiar in timpul acestor vremuri economice dificile. Economisirea de bani pe combustibil, singura pe parcursul anului, poate oferi intregul salariu pentru un angajat. Veniturile mai mari pot fi, de asemenea, transmise angajaților sub forma unor prime. Recompense pe baza datelor colectate de la GPS poate ridica moralul soferilor și de a ajuta acceptarea sistemului.

Monitorizare GPS autovehicule

Video despre GPS1.RO monitorizare GPS auto, compania ofera soluții pentru cresterea eficienței flotei auto

GPS-ul pentru monitorizarea vehiculelor și aplicațiile software vă ajută să țineți evidența flotei dvs, să înțelegeți comportamentul șoferului, să accesați rapoartele de stare și să gestionați flota auto prin GPS în mod mai eficient. Aceste servicii respectă legile conform legislației guvernamentale, cum ar fi cele referitoare la dispozitivele electronice de înregistrare, colectarea datelor cu caracter personal și GDPR -ul european.

Simplu de instalat, Simplu de folosit!

Serviciul de monitorizare GPS auto culege date importante despre flotă, pentru a vă putea gestiona mai bine parcul auto si activitatile firmei care depind de autovehicule. Software-ul GPS oferă informații despre rutele parcurse, timpi de stationare , timp cat mașina a mers, siguranța și o gamă largă de informații relevante despre flote.
Indiferent de domeniul de activitate sau profesie , oricine poate monitoriza cu GPS vehiculele firmei deoarece cu noi e cel mai SIMPLU!

monitorizare-sofer
harta-gps