GPS1.RO 0763123723 sistem monitorizare GPS auto

Alegerea unui sistem de monitorizare a flotelor prin GPS. Alegerea unui program de urmărire a flotelor prin GPS nu trebuie să fie complicată. Trei lucruri la care să vă concentrați atunci când alegeți un GPS pentru afacerea dvs.: 1. Ce tip de vehicul și informații despre șofer doriți să urmăriți? 2. Câte vehicule aveți nevoie pentru a urmări? 3. Cât doriți să cheltuiți pentru taxe lunare și costuri inițiale? Pentru a vă ajuta să răspundeți la aceste întrebări, iată ghidul nostru din 2021 cu privire la modul de alegere a software-ului potrivit pentru urmărirea flotei GPS pentru afacerea dvs:• Ce este software-ul de urmărire a flotelor prin GPS? Gândiți-vă la software-ul de urmărire a flotelor GPS ca pe o plimbare virtuală. În loc să angajeze un manager care să stea pe scaunul pentru pasageri și să monitorizeze vehiculele și șoferii de pe șosea, software-ul GPS de urmărire a flotei vă permite să țineți cont de tot, de oriunde vă aflați. Folosind software-ul de urmărire a flotelor prin GPS, companiile se pot asigura că vehiculele funcționează optim și că șoferii sunt în siguranță și responsabili. • Cum funcționează software-ul de urmărire a flotelor prin GPS? Sistemul GPS de urmărire a flotelor funcționează în tandem cu o piesă hardware GPS instalată în vehicul. Foloseste sisteme de pozitionare globala prin sateliti pentru a urmari vehiculele si soferii in timp real. Acesta oferă utilizatorilor acces la actualizări și alerte în timp real, utilizând date trimise direct de la vehicul la operatorul de software. • Funcții software de urmărire a flotei prin GPS Ca și sistemele GPS regulate, software-ul GPS de urmărire a flotei poate localiza vehicule, poate configura trasee și poate indica direcții la destinații desemnate. Cu toate acestea, software-ul trece la nivelul următor, monitorizând, de asemenea, condițiile vehiculului. Acestea includ aspecte cum ar fi urmărirea consumului de carburant și a kilometrajului și identificarea problemelor legate de întreținere și echipamente, care vă ajută în cele din urmă să reduceți costurile de operare. În plus față de urmărirea vehiculelor, software-ul GPS urmărește și comportamentul șoferului pentru a vă asigura siguranța și responsabilitatea acestuia. Ea înregistrează totul de la viteză până la modul de conducere și manevre agresive (cum ar fi întoarcerea rapidă și frânarea puternică). De asemenea, poate înregistra ore în așteptare și vă poate avertiza de anumite evenimente, cum ar fi când un conducător auto accelerează sau se oprește. Majoritatea software-ului vine, de asemenea, cu instrumente de dispecerizare și capacități de planificare pentru a ajuta la îmbunătățirea fluxului de lucru. Aceste caracteristici pot spori, de asemenea, satisfacția clienților, de exemplu, prin furnizarea de date mai precise și prin asigurarea faptului că șoferii ajung la timp. Printre alte caracteristici se numără urmărirea accidentelor, asistența rutieră, serviciul antifurt.

Monitorizare GPS autovehicule

Video despre GPS1.RO monitorizare GPS auto, compania ofera soluții pentru cresterea eficienței flotei auto

GPS-ul pentru monitorizarea vehiculelor și aplicațiile software vă ajută să țineți evidența flotei dvs, să înțelegeți comportamentul șoferului, să accesați rapoartele de stare și să gestionați flota auto prin GPS în mod mai eficient. Aceste servicii respectă legile conform legislației guvernamentale, cum ar fi cele referitoare la dispozitivele electronice de înregistrare, colectarea datelor cu caracter personal și GDPR -ul european.

Simplu de instalat, Simplu de folosit!

Serviciul de monitorizare GPS auto culege date importante despre flotă, pentru a vă putea gestiona mai bine parcul auto si activitatile firmei care depind de autovehicule. Software-ul GPS oferă informații despre rutele parcurse, timpi de stationare , timp cat mașina a mers, siguranța și o gamă largă de informații relevante despre flote.
Indiferent de domeniul de activitate sau profesie , oricine poate monitoriza cu GPS vehiculele firmei deoarece cu noi e cel mai SIMPLU!

monitorizare-sofer
harta-gps