GPS1.RO 0763123723 Monitorizare flota prin GPS

Furnizorii de sisteme GPS pentru monitorizarea vehiculelor din Romania au soluții software de gestionare a flotei Companiile romanesti din industriile de transport și logistică beneficiază de soluțiile de urmărire a vehiculelor furnizate de https://gps1.ro . Cu sediul în Romania, compania operează și oferă soluții companiilor din întreaga țară. Clienții care utilizează serviciile companiei spun ca au reduceri ale costurilor, devin mai eficienți și reduc orice fel de riscul. GPS1.RO ca firma este specializată în urmărirea în timp real. Având ani de experiență în industria telecomunicațiilor, managementul flotelor auto noi înțelegem importanța de a avea cele mai recente tehnologii. Compania noastra sa format pe baza necesității unei tehnologii GPS mai flexibile si este specializată în urmărirea avansată prin GPS în timp real a vehiculelor prin intermediul unei aplicatii mobile cat si pe website-ul propriu. GPS1.RO lucrează in prezent pa un proiect nou pentru a furniza o soluție completă de management al flotei de masini prin integrarea hardware-ului in interiorul vehiculului și prin software-ului de urmărire a vehiculelor online. În acest fel, un client va putea monitoriza vehiculele cu ajutorul satelitilor GPS, GPRS și conexiuni de date avansate 5G . Clienții vor putea urmări toate vehiculele din flotele lor, precum și monitoriza comportamentul șoferului. Vehiculele sau bunurile furate sau pierdute pot fi foarte costisitoare pentru o companie iar monitorizarea prin GPS vă ajută să reduceți acest risc. Într-o astfel de industrie, este important să rămânem în pas cu tehnologia. GPS1.RO caută în permanență noi tehnologii GPS într-un efort de a oferi clienților săi soluțiile cele mai eficiente și cele mai rentabile. Compania și-a dezvoltat propriul dispozitiv de urmărire cu energie solară, care permite monitorizarea bunurilor care nu sunt alimentate la curent, cum ar fi remorcile. Dispozitivele GPS de urmărire și monitorizare a vehiculelor ajută companiile să economisească bani. O mare parte din bugetele companiilor sunt utilizate în costurile combustibililor. Există, de asemenea, noua taxă pe combustibil, care contribuie la creșterea costurilor combustibilului. Software-ul de urmărire de la GPS1.RO vă poate ajuta să reduceți aceste costuri. Cu ajutorul monitorizarii prin GPS, va putea fi calculată cea mai scurtă rută posibilă între destinatii. Acest lucru va ajuta la eliminarea kilometrajului inutil excesiv și va ajuta la economisirea combustibilului. Urmărirea vehiculelor va permite, de asemenea, unei companii să monitorizeze comportamentul șoferilor, cum ar fi inactivitatea, frânare excesivă sau severă și viteză maximă. Aceste comportamente pot fi corectate pentru a face șoferul și vehiculul mai eficiente. Vehiculele pot fi de asemenea monitorizate pentru a vedea când au fost întreținute. Orice lucru care poate contribui la creșterea eficienței unui vehicul sau a unui șofer contribuie la creșterea profitului .

Monitorizare GPS autovehicule

Video despre GPS1.RO monitorizare GPS auto, compania ofera soluții pentru cresterea eficienței flotei auto

GPS-ul pentru monitorizarea vehiculelor și aplicațiile software vă ajută să țineți evidența flotei dvs, să înțelegeți comportamentul șoferului, să accesați rapoartele de stare și să gestionați flota auto prin GPS în mod mai eficient. Aceste servicii respectă legile conform legislației guvernamentale, cum ar fi cele referitoare la dispozitivele electronice de înregistrare, colectarea datelor cu caracter personal și GDPR -ul european.

Simplu de instalat, Simplu de folosit!

Serviciul de monitorizare GPS auto culege date importante despre flotă, pentru a vă putea gestiona mai bine parcul auto si activitatile firmei care depind de autovehicule. Software-ul GPS oferă informații despre rutele parcurse, timpi de stationare , timp cat mașina a mers, siguranța și o gamă largă de informații relevante despre flote.
Indiferent de domeniul de activitate sau profesie , oricine poate monitoriza cu GPS vehiculele firmei deoarece cu noi e cel mai SIMPLU!, Produse pe stoc, preț bun, plata la livrare, for sale, in stock, price, cost, buy, ask quote

monitorizare-sofer
harta-gps