Monitorizare GPS Auto

Articole

Cum sa familiarizezi soferii cu sistemul de monitorizare GPS

Daca instalezi un sistem de monitorizare GPS pe vehiculele din afacerea ta, acomodarea soferilor tai cu localizarea GPS poate fi destul de dificila. Vor trebui sa se obisnuiasca cu monitorizarea prin GPS, si va trebui sa-i ajuti. Soferii tai s-ar putea sa se simta amenintati de sistemul GPS, iar treaba ta ca manager va fi sa-i convingi ca GPS-ul este mai mult un beneficiu decat o amenintare.
Adevarul este ca soferii tai buni nu au de ce sa se ingrijoreze. Soferii tai mai putin performanti, pe de alta parte,vor fi putin speriati, dar asta nu e ceva tocmai rau deoarece vor fi nevoiti sa devina mai performanti si acest lucru va fi bun si pentru ei si pentru firma. Asa dar pentru soferi GPS-ul poate fi un stimulent pentru a fi mai buni si mai performanti in ceea ce fac si in acelasi timp firma are si ea beneficii cum ar fi : timp, bani si clienti mai multumiti.

Timpul
Un sistem de monitorizare GPS pentru flota iti va tine soferii pe ruta si la timp. Cand ai nevoie de un sofer cu masina sa, il vei trimite pe cel care este cel mai aproape de destinatie. Pe langa timp, vei economisi de asemenea si mult combustibil. Soferii buni se vor remarca in sistem. Soferii ce prelungesc drumul sau nu sunt pe ruta vor fi remarcati de asemenea.

Banii
Cum poti economisi bani cu sistemul de GPS? Soferii tai vor dori sa stie.
Sa examinam cum soferii tai mai putin performanti pot trage castigurile in jos:
Depasire de limita de viteza si accidente
Pauze prelungite
Sofarea pe langa ruta
Furtul sau vanzarea benzinei/motorinei tale
Furtul sau vanzarea marfii tale
Intarziere la munca
Stand prea mult timp pe tusa
Raport incorect cu orele de munca

Sistemul de GPS pentru flota iti va arata imediat care dintre soferii tai exceleaza si care nu. De indata ce incepi sa mai reduci din ei,vor exista mai multi bani pentru a-i recompensa pe cei buni ce fac o treaba buna.
Clienti mai multumiti
Daca un client suna pe neasteptate,este cel mai usor sa trimiti unul dintre soferii care se afla cel mai aproape de client. Nu va fi nevoie sa intrebi soferii in permanenta despe locatia lor si nici ei nu vor fi nevoiti sau tentati sa minta pentru a se echiva de la sarcini suplimentare de serviciu. Asta iti va face soferii foarte fericiti. Precum am spus mai sus, beneficiul de a face mai multi bani vine impreuna cu fericirea, loialitatea si motivatia soferilor tai.
Monitorizeaza prin GPS inclusiv autovehiculele tale adica atat cel personal cat si cel de serviciu. Exemplul personal valoreaza enorm in cladirea increderii ca acesta este un beneficiu si nu o amenintare , asa vei avea mai mult succes. Inca odata,soferii buni nu au de ce sa se teama. Daca acestia pot vedea recompensele sistemului, atunci ti-ai facut treaba. Mai sunt si alte beneficii pe langa cele listate aici. Croieste-ti prezentarea sistemului de monitorizare GPS astfel incat sa poata fi vazut ca un avantaj pentru angajatii tai.

Furnizorii de sisteme GPS pentru monitorizarea vehiculelor din Romania au soluții software de gestionare a flotei

Multe companii Romanesti din industriile de transport și logistică beneficiază de soluțiile de urmărire a vehiculelor furnizate de GPS1.RO . Cu sediul în IASI , compania operează și oferă soluții firmelor din întreaga țară. Clienții care utilizează serviciile companiei spun ca au reduceri ale costurilor, devin mai eficienți și reduc riscurile.

GPS1.RO este specializată în urmărirea gps în timp real.
Având ani de experiență în industria telecomunicațiilor, managementul firmei GPS1.RO înțelege importanța de a avea cele mai recente tehnologii. Aceștia au format compania pe baza necesității unei tehnologii GPS mai avansate în sectoarele logistică și de transport. GPS1.RO este specializată în urmărirea avansată prin GPS în timp real a vehiculelor prin intermediul unui website. De asemenea sunt specializati în gestionarea flotelor de masini prin intermediul GPS-ului.

GPS1.RO ofera o soluție de management al flotei de masini prin integrarea hardware-ului in interiorul vehiculului și prin software-ului de urmărire a vehiculelor online. În acest fel, un client poate monitoriza vehiculele prin satelit si GPRS . Clienții pot monitoriza toate vehiculele din flotele lor, precum și monitorizarea comportamentul șoferului. Vehiculele sau bunurile furate sau pierdute pot fi foarte costisitoare pentru o companie. Monitorizarea prin GPS vă ajută să reduceți acest risc.
Într-o astfel de industrie, este important să rămânem în pas cu tehnologia. GPS1.RO caută în permanență noi tehnologii GPS într-un efort de a oferi clienților săi soluțiile cele mai eficiente și cele mai rentabile.

Dispozitivele GPS de urmărire și monitorizare a vehiculelor ajută companiile să economisească bani. O mare parte din bugetele companiilor sunt utilizate în costurile combustibililor. Software-ul de monitorizare GPS de la GPS1.RO vă poate ajuta să reduceți aceste costuri. Cu ajutorul monitorizarii prin GPS, poate fi vizualizata cea mai scurtă rută posibilă între destinatii. Acest lucru va ajuta la eliminarea kilometrajului inutil excesiv și va ajuta la economisirea combustibilului.
Clienti mai multumiti
Monitorizarea prin gps a vehiculelor permite, de asemenea, unei firme să monitorizeze comportamentul șoferilor, cum ar fi inactivitatea, frânari dese sau bruste și viteză maximă. Aceste comportamente pot fi corectate pentru a face șoferul și vehiculul mai eficiente. Orice lucru care poate contribui la creșterea eficienței unui vehicul sau a unui șofer contribuie la creșterea profitului firmei

Top firme romanesti care ofera servicii de monitorizare flote auto prin gps conform cautarilor google pe prima pagina

Acest articol a fost inspirat de o cautare de rutina pe google.ro cu scopul de a vedea care sant principalele firme care ofera servicii de monitorizare gps ordinea fiind data bineinteles de rezultatele cautarii in google la data de 8 iulie 2017. Asa cum era de asteptat primele in cautari apar firmele care platesc la google sa stea in fata din acest motiv nu voi enumera pe cei care au aparut primii cu anunturi evidentiate cu verde Ad.

localizaregratis.ro
Are ca descriere doar cuvinte de cautare optimizate pentru cautari in google: "monitorizare flota auto, management flote auto, monitorizare flota auto prin GPS, GPRS, supraveghere gps, monitorizare gps, localizare gps, urmarire gps."

gpstracking.ro
Are o descriere mai stilata si mai completa care chiar explica potentialului client cu ce se ocupa firma: "Nexus GPS Tracking este serviciul de monitorizare prin GPS, management de flota si monitorizare consum motorina."

cargotrack.ro
"Urmariti locatia vehiculelor din flota dumneavoastra in timp real | Monitorizare GPS - Furt combustibil, Comunicare sofer, urmarire GPS, monitorizare auto."

evogps.ro
"Solutii de monitorizare GPS, monitorizare flota auto si monitorizare parc auto. Reduceti costurile si optimizati activitatea acum!"
fomcogps.ro
scrie asa: "Cu peste 11 000 de vehicule monitorizate prin gps, Compania Fomco înregistrează cea mai rapidă creștere din domeniul monitorizării flotelor auto prin gps!"
alarma.ro patronat de SAS Group
"Singurul producator roman de sisteme GPS auto profesionale.Oferta de GPS-uri include Localizare GPS online si Urmarire prin satelit de: vehicule."
monitorizare-gps-auto.ro

"solutie de monitorizare GPS auto.Cel mai apreciat software management flota, echipament GPS profesional si actualizari gratuite".
trackgps.ro
"TrackGPS este liderul pietei de monitorizare, localizare gps auto si management al flotelor din tara. Sistem GPS auto utilizat pentru peste 37000 de vehicule."
monitorizare-gps.eu descriere decenta scurta clara si la obiect: "Sistem complet de monitorizare a parcului auto, solutii pentru situatii generale si specifice". Alte rezultate mai in josul paginii: romgps.com, globaltech.ro, xgps.ro, urmariregps.ro, monitorizare-gps-auto.ro, idataromania.ro, iuni.ro, auto3p.com.ro, progps.ro, weblocator.eu, furat.ro, multifleet.ro, http://gps1.ro Rezultatele in cautarile cu motorul de cautare google sant in permanenta schimbare pentru cuvintele : monitorizare gps, management flote auto, urmarire gps, localizare auto si asa mai departe . Nu totdeauna firmele care apar primele in cautari sant cele mai tari in servicii de monitorizare flote auto, si nici cele mai avantajoase pentru firma ta , trebuie sa aveti in vedere ca cei care apar primii in capul listei si au un patrat verde unde scrie Ad sant cei care platesc la google sa fie listati in capul listei fara a avea meritul de a fi listati primii, pur si simplu au platit o taxa la google si i-au bagat in fruntea listei .

Contacteaza-ne