Monitorizare GPS Auto

Articole 4

Telecomunicațiile și dispozitivele GPS pentru monitorizare

Telecomunicațiile, dispozitivele GPS pentru monitorizare auto și aplicațiile software vă ajută să țineți evidența flotei dvs, să înțelegeți comportamentul șoferului, să accesați rapoartele de stare și să gestionați flota auto prin GPS în mod mai eficient. Aceste servicii respectă legile conform legislației guvernamentale, cum ar fi cele referitoare ladispozitivele electronice de înregistrare, colectarea datelor cu caracter personal și mai nou GDPR -ul european.

Cu toate acestea, funcția principală a acestor servicii este de a culege date importante despre flotă, pentru a vă putea gestiona mai bine firma. Software-ul GPS oferă informații despre rutele parcurse, timpi de stationare , timp cat mașina a mers, siguranța și o gamă largă de informații relevante despre flote.

Pentru a vă ajuta să găsiți serviciul de monitorizare a flotei prin GPS adecvat pentru afacerea ta., GPS1.RO a scris acest articol pentru a vă oferi sfaturi cu privire la ce să căutați la aceste servicii. În plus, acest ghid răspunde la întrebările frecvente asociate cu serviciile de monitorizare GPS a flotei și oferă informații utile privind caracteristicile soluțiilor GPS .
După analizarea a peste 20 de companii din Romania care ofera servicii de urmărire a flotelor prin GPS, am determinat ce companii oferă cele mai bune servicii. Dacă știți deja de ce aveți nevoie și doriți doar să vedeți recomandările noastre pentru cel mai bun software de urmărire a flotelor utilizand GPS, asa dar dacă doriți să aflați mai multe despre serviciile de monitorizare a flotelor utilizand GPS, consultați ghidul nostru de mai jos
Prezentare generală a sistemului de urmărire și monitorizare a flotelor utilizand GPS
Gândiți-vă la software-ul de urmărire a flotei GPS ca pe o plimbare virtuală. În loc să angajezi un manager care să stea pe scaunul pasagerului și să monitorizeze vehiculele și șoferii de pe șosea, software-ul de urmărire a flotelor prin GPS vă permite să țineți evidența vehiculelor oriunde vă aflați. Folosind software-ul de monitorizare a flotelor prin GPS, firmele se pot asigura că vehiculele funcționează eficient, iar șoferii sunt în siguranță și sant responsabili.
Monitorizarea GPS a parcului auto include atât hardware cât și software. Tipul de hardware pe care îl are vehiculul dvs. va varia în funcție de planul pe care îl selectați. Unele servicii oferă dispozitive simple, plug-and-play care sunt de aproximativ dimensiunea unui pachet de țigari. Aceste dispozitive se conectează direct în portul OBD II al vehiculului. Altele necesită o instalare mai avansată, care presupune, de obicei, conectarea de diverși senzori la dispozitivul GPS.
Vehiculul este monitorizat utilizând un sistem global de poziționare (GPS). Aceste informații sunt apoi redate pe o platformă software, oferindu-vă acces intr-un cont pe site-ul firmei care ofera serviciul de monitorizare GPS și în acest fel ai acces la toate datele de la vehiculele tale. Acesta oferă utilizatorilor acces la actualizări și alerte în timp real, utilizând datele trimise direct de la vehicul.
Software-ul
Ca și sistemele GPS obișnuite, software-ul de monitorizare a flotei utilizand GPS poate localiza vehicule, poate configura trasee și poate indica direcții destinațiilor desemnate. Cu toate acestea, aceste servicii oferă, de asemenea, informații privind diagnosticarea vehiculelor, urmărirea întreținerii și comportamentele de conducere în condiții de siguranță. O mulțime de dispozitive hardware sunt dotate cu accelerometre și alte senzori, deci dacă șoferul tau frânează sau accelerează brusc, acest lucru va fi memorat și afișat in rapoarte. Unele servicii oferă chiar raportarea privind întoarcerea și virajul dur. Această tehnologie vă permite, de asemenea, să urmăriți timpul de ralanti, care este o informație vitală pentru îmbunătățirea eficienței consumului de combustibil.
Toate aceste caracteristici software vă oferă o platformă de monitorizare a flotei, de gestionare a sănătății vehiculelor, de înțelegere a obiceiurilor șoferilor pe șosea și de reducere a consumului de combustibil.
O soluție bună de monirorizare a flotelor utilizand GPS va oferi și următoarele:
Sisteme de avertizare: aceasta înseamnă că notificările sunt trimise prin text și e-mail atunci când ceva nu este corect cu vehiculele și șoferii. De asemenea, alegeți un furnizor care vă permite să setați alerte pentru anumite situații, cum ar fi dacă șoferul a ieșit de pe ruta stabilita sau se angajează în manevre nesigure de conducere.
Ușurința în utilizare: Există câteva aplicații software foarte complicate , deci alegeți unul cu o interfața simpla care nu necesită abilități tehnice sau care necesta timp scurt de învățare. Mulți furnizori oferă demo-uri personale sau virtuale, așa că încercați una înainte de a cumpara .
Acces mobil: nu toate sistemele de monitorizare a flotelor prin GPS acceptă utilizarea dispozitivelor mobile. Dacă aveți nevoie oricând, oriunde sa accesați software-ul dvs, asigurați-vă că are varianta pentru dispozitive mobile sau verificați dacă este disponibilă o aplicație pentru mobil android sau ios.
Ajutor / asistență pentru clienți: Găsiți un furnizor care vă permite să contactați un reprezentant oricând aveți nevoie de ajutor, fie prin telefon, fie prin chat live. Alte tipuri de asistență includ sisteme de bilete de asistență, suport pentru e-mail, documentație și videoclipuri.

În timp ce sistemul GPS pe care îl alegeți ar trebui să se încadreze în bugetul dvs., nu alegeți soluția GPS bazată exclusiv pe preț. Alegeți soluția care vă ajută cel mai bine compania să reducă costurile și să vă eficientizeze flota. Alegerea celui mai ieftin serviciu de pe piață ar putea însemna să cumparați un serviciu care nu funcționează la fel de bine ca alte oferte puțin mai scumpe.

https://myemail.constantcontact.com/GPS1-RO-monitorizare-GPS-vehicule-RO.html?soid=1130782487715&aid=HvkhKVteZv4

https://monitorizaregps.shutterfly.com/

https://issuu.com/gps1.ro-monitorizare-gps-auto

https://myspace.com/monitorizaregps

https://gpsmonitorizare.wordpress.com/2017/02/

https://medium.com/@tehnic111/patru-avantaje-din-folosirea-gps-ului-pentru-flotele-de-masini-9e31ccbbce8e

https://medium.com/@tehnic111/3-cele-mai-bune-motive-pentru-care-ar-trebui-sa-instalezi-gps-uri-pentru-vehicule-d9e3a44052bf

https://tehnic111.wixsite.com/monitorizare-gps

http://www.articolulmeu.net/50662017/cum-monitorizarea-gps-optimizeaza-flota-de-vehicule

Contacteaza-ne